Gruppresor | Barcelona – alltid rätt året om

Barcelona är alltid rätt! En härlig mix av aktiviteter och skönt medelhavsklimat gör att det uppskattas av konferensgrupper! Här erbjuds ni bl.a. berömd arkitektur, fantastisk mat- och vinkultur samt inte att glömma deras utbud av sportevenemang.


Få städer är mer kreativa än Barcelona. Att förlägga en konferensresa hit är inspirerande, stimulerande och motiverande. Dribbla mot en FC Barcelona- spelare, dansa flamenco eller laga katalansk mat med vinprovning. De är alla utmärkta sätt att lära känna Barcelona. Det stärker också gruppen och gör er företagsresa till en helhetsupplevelse.

Aktivitetsförslag:

  • Ladda ner vårt programförslag för Barcelona i PDF.
  • Fotboll på Camp Nou - se världens bästa fotbollslag live med 98.000 andra fanatiker. Se aktuellt spelschema här.
  • Upplev Formel 1 cirkusen på Circuit de Catalunya!
  • Sightseeing där vi får se allt ifrån olympiska området från -92 till Gaudi-parken Parc Guell.
  • Katamarankryssning till havs.
  • Utflykt till berömda Cava-vingården Codorní­u i Penedés.

    Vi skräddarsyr er gruppresa enligt era önskemål; Aktiviteter, restauranger, transporter – vi bokar allt från början till slut. Kontakta oss nedan för kostnadsfri offert eller ring 031 - 13 74 00.

Plats

Barcelona, Spanien

Fyll i dina uppgifter nedan för att skicka en offertförfrågan.

Vi kontaktar er snarast möjligt för att ta in kompletterande uppgifter såsom era önskemål om transport, upplägg m.m. Därefter översänder vi en bokningsbekräftelse tillsammans med övriga handlingar. Er bokning är först bindande när ni erlagt anmälningsavgift till oss! Vi reserverar oss för slutförsäljning och justeringar i priser tills definitiv bekräftelse kommit från de olika underleverantörerna.