Gruppresor | Istanbul – öst möter väst

Istanbul är verkligen en förtrollande stad, med allt från fina restauranger, upplysta moskéer till marknader och mysiga sidogator. Staden är dessutom en av få städer i världen som delas i två världsdelar – Europa och Asien. Bara en sådan sak gör er gruppresa till något alldeles extra.


IstanbulI Istanbul finns något för alla sinnen. Här varvas museer i världsklass med förstklassig shopping. Besök turkiska bad (Hamam), se de vackra moskéerna, ta en båttur på Bosporen eller pruta på världens största bazar; Grand bazar. Tillsammans kan ni njuta av sena middagar med träkolsgrillat och raki, fanatisk fotboll och underbart kaffe. Istanbul är verkligen en stad att besöka åter och åter igen.

Aktivitetsförslag:

Vi skräddarsyr er gruppresa enligt era önskemål; Aktiviteter, restauranger, transporter – vi bokar allt från början till slut. Kontakta oss nedan för kostnadsfri offert eller ring 031 - 13 74 00.
 

Plats

Istanbul, Turkiet

Fyll i dina uppgifter nedan för att skicka en offertförfrågan.

Vi kontaktar er snarast möjligt för att ta in kompletterande uppgifter såsom era önskemål om transport, upplägg m.m. Därefter översänder vi en bokningsbekräftelse tillsammans med övriga handlingar. Er bokning är först bindande när ni erlagt anmälningsavgift till oss! Vi reserverar oss för slutförsäljning och justeringar i priser tills definitiv bekräftelse kommit från de olika underleverantörerna.