Gruppresor | Manchester

Manchester är staden nummer ett när det kommer till fotboll! Englands tredje största stad erbjuder förutom fotboll, ett nöjesliv minst lika bra som i London och ett utbud av shopping och restauranger som är komplett.


Manchester har de senaste åren förvandlats från en grå stad till en av de coolare städerna i Storbrittanien. Historien som industristad visar sig när du reser genom staden och det är denna blandning av gammalt och nytt som ger Manchester dess enastående karaktär. Staden erbjuder många olika sevärdheter – allt från museer och gallerier, till musik och sport i världsklass. Här är ett besök på Old Trafford ett måste, och varför inte passa på att ta en sväng till Liverpool och besök Beatles muséet.

 Aktivitetsförslag:

Vi skräddarsyr er gruppresa enligt era önskemål; Aktiviteter, restauranger, transporter – vi bokar allt från början till slut. Kontakta oss nedan för kostnadsfri offert eller ring 031 - 13 74 00.
 

Plats

Manchester, England

Fyll i dina uppgifter nedan för att skicka en offertförfrågan.

Vi kontaktar er snarast möjligt för att ta in kompletterande uppgifter såsom era önskemål om transport, upplägg m.m. Därefter översänder vi en bokningsbekräftelse tillsammans med övriga handlingar. Er bokning är först bindande när ni erlagt anmälningsavgift till oss! Vi reserverar oss för slutförsäljning och justeringar i priser tills definitiv bekräftelse kommit från de olika underleverantörerna.