Medarbetare

Vår personal - en resvan, hungrig och talangfull trupp!

På vårt kontor i Göteborg & Malmö möter ni kompetent personal med mångårig erfarenhet. Vi brinner för idrott och den glädje som den för med sig. Vi kan våra produkter in i minsta detalj och har tack vare det möjlighet att ge er bra råd när ni ska boka er resa.

Joel Gustafsson
En gedigen idrottsbakgrund med fotboll som expertisområde. Joel är ett hängivet fan av Newcastle United och missar sällan en fotbollsmatch. Jobbar med fotbollsresor, träningsläger, alla marknadsfrågor och som VD. 

Direktnummer: 031-85 54 74
Email: joel@olka.se 
Favoritlag: GAIS & Newcastle United
Kuriosa: Har en av Europas mest välskötta bilar...

Julia Högberg
Kom direkt från TRAC-utbildningen i Göteborg till OLKA. Det Julia inte kan om cupresor i Europa är inte värt att veta - hon har örnkoll på rubbet! Jobbar inte bara med cupresor utan även med träningsläger för alla idrotter. 

Direktnummer: 031-85 54 79
Email: julia@olka.se 
Favoritlag: FC Barcelona
Kuriosa: Satsar på sitt 6:e Göteborgsvarv 2015

Per Svärd
Jobbat i resebranschen sedan 1986 med framförallt gruppresor till när och fjärran. Spetskunskaper inom flyg. Fotbollsfantast med Jönköpings Södra och Liverpool som favoritlag.

Direktnummer: 031-85 54 75
Email: per@olka.se 
Favoritlag:
J-Södra & Liverpool
Kuriosa:
 Matchdelegat i SvFF och UEFA

Maja (Maria) Lindqvist
Bohuslänning som tidigare varit ekonomiansvarig för Danmarksbyrån. Maja sprider verkligen positivitet omkring sig och är lite av spindeln i nätet på OLKA Sportresor. Jobbar som ekonomiansvarig. 

Direktnummer: 031-85 54 72
Email: maja@olka.se 
Favoritlag: IFK Göteborg & Chelsea FC
Kuriosa: Behärskar den bohusländska dialekten väldigt pent.

Maria Nylander
Företagets riktiga veteran – har jobbat på OLKA i över 10 år! Maria kan sin sak in i minsta detalj och ledordet noggrannhet har sällan passat in så bra på någon som Maria. På sin fritid tränar Maria ett av Göteborgs absolut bästa flicklag; Eriksbergs IF's F98. Jobbar med träningsläger & cupresor.

Direktnummer: 031-85 54 76
Email: maria@olka.se 
Favoritlag: FC Barcelona
Kuriosa: Kontorets enda tekniker & hantverkare!

Marie Dahlgren
En riktig "idrottsnörd" som intresserar sig för all idrott, även i praktiken. Jobbade 20 år på Stena Line innan hon kom till OLKA. Marie kan allt om våra resor och resmål i Danmark. Jobbar med träningsläger, cupresor & golfresor. 

Direktnummer: 031-85 54 78
Email: marie@olka.se 
Favoritlag: Liverpool FC
Kuriosa: Sjunger ofta och gärna allsång!

John Wetterqvist
Jobbat i resebranschen sedan 1987 och de senaste åren har det bara handlat om sportresor. Fotbollsfantast med Gais och Tottenham närmast hjärtat. Fågelnörd och fiskefreak. Jobbar som ansvarig för fotbollsresor samt med Formel  1.

Direktnummer: 031-85 54 73
Email: john@olka.se 
Favoritlag:
GAIS & Tottenham
Kuriosa: 
Fågel och Fiskefantast

Kalle Sandell - Region Syd
En rutinerad man med dom aktiva åren långt bakom sig. Hann testa det mesta – handboll, friidrott, tennis, bordtennis, med fotbollen som given etta. Hyllar devisen ”bättre att stå rätt – än att springa fel”. Betraktar sig väldigt ödmjukt som expert på träningsläger för fotboll o friidrott i Europa. 

Direktnummer: 0763-36 77 35
Email: kalle@olka.se 
Favoritlag: Once a red - always a red
Kuriosa: En av de få svenskar som sett Sex Pistols live

Charlotte Nystrand 
"Challe" kommer senast från IT-branschen. Hon har tidigare läst försäljning och marknadsföring på IHM Business School. Klätterfantast och soldyrkare. "Challe" har även arbetat med spel och odds på Malta. Jobbar med träningsläger och cupresor.

Direktnummer: 031-85 54 75
Email: charlotte@olka.se 
Favoritlag: BK Häcken & Manchester City 
Kuriosa: Självutnämd musikexpert!

Jennie Bergstam
Jennie är ett av de senaste tillskotten hos oss på OLKA. En Anglofil administratör som blir känslosam när hon hör ’You’ll Never Walk Alone’. Efter att ha finslipat sina admin-kunskaper under flera år i England, har hon nu hamnat hos oss på OLKA. Vilken tur för oss!

Direktnummer: 031-85 54 77
Email: jennie@olka.se
Favoritlag:
 Liverpool
Kuriosa: Under tiden, när människan också gick under benämningen Homo Habilis, utövade hon flertalet sporter och mellan 10-12 års ålder höll hon rekordet i 60 meter. På Tjörn…..

Emma Danielsson
Kom från TRAC-utbildningen i Göteborg via STS Alpresor till oss på OLKA Sportresor. Emma har en förflutet som Handbollsspelare i moderklubben HK Aranäs i Kungsbacka där hon även är uppväxt. På frititden vickar Emma på rumpan som instruktör på Friskis och Svettis i Kungsbacka och mumsar i sig kyckling och sallad. Emma jobbar med administration av träningsläger och cupresor. 

Direktnummer: 031-34 22 14
Email: emma@olka.se
Favoritlag:
 HK Aranäs & Arsenal 
Kuriosa: Emma genomled sitt första Göteborgsvarv någonsin 2013 och har lovat att det blir inga fler. 

Anton Tapper
Från slätta mellan vänern och vätta i folkmun kallad bygden Skövde. Innan OLKA Sportresor jobbade Anton som idrottslärare i Skövde. Antons moderklubb är Skövde AIK vilket han ofta påpekar på kontoret. Han är en vänsterfotad vänsterback som gärna skryter om sin jämnlikhet mellan Skövdes stora ikon Oscar Wendt. Jobbar med försäljning av träningsläger och cuper inom fotboll. 

Direktnummer: 031-85 54 71
Email: anton@olka.se
Favoritlag:
 Helsingborg & Tottenham 
Kuriosa: Anton älskar Julen och alla dess upplevelser!

Joline Höstman
Designintresserad landslagssimmare som satsar mot sitt tredje OS. Genom sin blogg här på OLKA tar hon med er på såväl träningsläger, tävlingar som sin vardag i Göteborg. Joline hjälper oss också med att hitta nya guldkorn för simläger och har besökt flera av våra destinationer såsom Paphos, Pretoria, Lignano och Calella.