Medarbetare

Vår personal - en resvan, hungrig och talangfull trupp!

På vårt kontor i Göteborg & Malmö möter ni kompetent personal med mångårig erfarenhet. Vi brinner för idrott och den glädje som den för med sig. Vi kan våra produkter in i minsta detalj och har tack vare det möjlighet att ge er bra råd när ni ska boka er resa.

Joel Gustafsson
En gedigen idrottsbakgrund med fotboll som expertisområde. Joel är ett hängivet fan av Newcastle United och missar sällan en fotbollsmatch. Jobbar med fotbollsresor, träningsläger, alla marknadsfrågor och som VD. 

Direktnummer: 031-85 54 74
Email: joel@olka.se 
Favoritlag: GAIS & Newcastle United
Kuriosa: Har en av Europas mest välskötta bilar...

Julia Högberg
Kom direkt från TRAC-utbildningen i Göteborg till OLKA. Det Julia inte kan om cupresor i Europa är inte värt att veta - hon har örnkoll på rubbet! Jobbar inte bara med cupresor utan även med träningsläger för alla idrotter. 

Direktnummer: 031-85 54 79
Email: julia@olka.se 
Favoritlag: FC Barcelona
Kuriosa: Satsar på sitt 6:e Göteborgsvarv 2015

Per Svärd
Jobbat i resebranschen sedan 1986 med framförallt gruppresor till när och fjärran. Spetskunskaper inom flyg. Fotbollsfantast med Jönköpings Södra och Liverpool som favoritlag.

Direktnummer: 031-85 54 75
Email: per@olka.se 
Favoritlag:
J-Södra & Liverpool
Kuriosa:
 Matchdelegat i SvFF och UEFA

Maja (Maria) Lindqvist
Bohuslänning som tidigare varit ekonomiansvarig för Danmarksbyrån. Maja sprider verkligen positivitet omkring sig och är lite av spindeln i nätet på OLKA Sportresor. Jobbar som ekonomiansvarig. 

Direktnummer: 031-85 54 72
Email: maja@olka.se 
Favoritlag: IFK Göteborg & Chelsea FC
Kuriosa: Behärskar den bohusländska dialekten väldigt pent.

Maria Nylander
Företagets riktiga veteran – har jobbat på OLKA i över 10 år! Maria kan sin sak in i minsta detalj och ledordet noggrannhet har sällan passat in så bra på någon som Maria. På sin fritid tränar Maria ett av Göteborgs absolut bästa flicklag; Eriksbergs IF's F98. Jobbar med träningsläger & cupresor.

Direktnummer: 031-85 54 76
Email: maria@olka.se 
Favoritlag: FC Barcelona
Kuriosa: Kontorets enda tekniker & hantverkare!

Marie Dahlgren
En riktig "idrottsnörd" som intresserar sig för all idrott, även i praktiken. Jobbade 20 år på Stena Line innan hon kom till OLKA. Marie kan allt om våra resor och resmål i Danmark. Jobbar med träningsläger, cupresor & golfresor. 

Direktnummer: 031-85 54 78
Email: marie@olka.se 
Favoritlag: Liverpool FC
Kuriosa: Sjunger ofta och gärna allsång!

John Wetterqvist
Jobbat i resebranschen sedan 1987 och de senaste åren har det bara handlat om sportresor. Fotbollsfantast med Gais och Tottenham närmast hjärtat. Fågelnörd och fiskefreak. Jobbar som ansvarig för fotbollsresor samt med Formel  1.

Direktnummer: 031-85 54 73
Email: john@olka.se 
Favoritlag:
GAIS & Tottenham
Kuriosa: 
Fågel och Fiskefantast

Kalle Sandell - Region Syd
En rutinerad man med dom aktiva åren långt bakom sig. Hann testa det mesta – handboll, friidrott, tennis, bordtennis, med fotbollen som given etta. Hyllar devisen ”bättre att stå rätt – än att springa fel”. Betraktar sig väldigt ödmjukt som expert på träningsläger för fotboll o friidrott i Europa. 

Direktnummer: 0763-36 77 35
Email: kalle@olka.se 
Favoritlag: Once a red - always a red
Kuriosa: En av de få svenskar som sett Sex Pistols live

Jennie Bergstam
En Anglofil administratör som blir känslosam när hon hör ’You’ll Never Walk Alone’. Efter att ha finslipat sina admin-kunskaper under flera år i England, har hon nu hamnat hos oss på OLKA. Vilken tur för oss!

Direktnummer: 031-85 54 77
Email: jennie@olka.se
Favoritlag:
 Liverpool
Kuriosa: Under tiden, när människan också gick under benämningen Homo Habilis, utövade hon flertalet sporter och mellan 10-12 års ålder höll hon rekordet i 60 meter. På Tjörn…..

Emma Danielsson (Föräldraledig)
Kom från TRAC-utbildningen i Göteborg via STS Alpresor till oss på OLKA Sportresor. Emma har en förflutet som Handbollsspelare i moderklubben HK Aranäs i Kungsbacka där hon även är uppväxt. På frititden vickar Emma på rumpan som instruktör på Friskis och Svettis i Kungsbacka och mumsar i sig kyckling och sallad. Emma jobbar med administration av träningsläger och cupresor. 

Direktnummer: 031-34 22 14
Email: emma@olka.se
Favoritlag:
 HK Aranäs & Arsenal 
Kuriosa: Emma genomled sitt första Göteborgsvarv någonsin 2013 och har lovat att det blir inga fler. 

Anton Tapper
Från slätta mellan vänern och vätta i folkmun kallad bygden Skövde. Innan OLKA Sportresor jobbade Anton som idrottslärare i Skövde. Antons moderklubb är Skövde AIK vilket han ofta påpekar på kontoret. Han är en vänsterfotad vänsterback som gärna skryter om sin jämnlikhet mellan Skövdes stora ikon Oscar Wendt. Jobbar med försäljning av träningsläger och cuper inom fotboll. 

Direktnummer: 031-85 54 71
Email: anton@olka.se
Favoritlag:
 Helsingborg & Tottenham 
Kuriosa: Anton älskar Julen och alla dess upplevelser!

Anja Pålsson
Har sedan TRAC-utbildningen jobbat på Resia i flera år med försäljning av resor till världens alla hörn.
På OLKA jobbar Anja med cupresor och träningsläger. Gammal innebandyspelare och orienterare som nu mestadels löptränar genom Slottsskogen. 

Direktnummer: 031-348 22 14
Email: anja@olka.se 
Favoritlag: PSG
Kuriosa: Fransktalande bohusläning som är en fena på att baka kanelbullar.

Johan Rothlind
Har jobbat inom sportbranschen och föreningslivet i flera år. Gillar sport i allmänhet och hockey i synnerhet. Jobbar med träningsläger och cuper.

Direktnummer: 031-348 22 10 
Email: johan@olka.se
Favoritlag:
 Rönnängs IK & Blåvitt 
Kuriosa: Hans patenterade forehandkast i disc-golf tillhör absoluta världsklassen.

Joline Höstman
Designintresserad landslagssimmare som satsar mot sitt tredje OS. Genom sin blogg här på OLKA tar hon med er på såväl träningsläger, tävlingar som sin vardag i Göteborg. Joline hjälper oss också med att hitta nya guldkorn för simläger och har besökt flera av våra destinationer såsom Paphos, Pretoria, Lignano och Calella.